A 10 legnépszerűbb Salesforce-kiegészítő

5 perc olvasás

Egyetlen CRM rendszer sem tartalmazhat  mindent, amire szüksége lehet egy vállalatnak, ezért érdemes képben lenni a rendelkezésre álló Salesforce integrációkkal kapcsolatban!


Zapier

Ugyan a Salesforce számos direkt integrációval rendelkezik, vannak olyan eszközök, amikhez nem árt egy kiegészítőplatform, amivel szinkronizáljuk őket. A Zapierrel csupán néhány kattintással integrálhatod a Google táblázatokat vagy a Mailchimpet a Salesforce-szal!


Automate.io

Ez a Zapier pénztárcabarátabb verziója, de hiba lenne a kedvezőbb ára miatt lebecsülni, kifejezetten felhasználóbarát platform!


Paperform

A leadek generálása bármely vállalkozásnál a top prioritások között van, így nagy előnyt jelenthet egy megbízható eszköz, amely minimális energia ráfordítással megbízhatóan gyűjti az ügyféladatokat és automatikusan feltölti azokat a Salesforceba. A paperform pont ilyen!


Acquire

Az ügyfelekkel történő kapcsolattartás a ragasztó, ami összetartja az adott vállalkozást, így nagyon hasznos lehet a CRM rendszerünkhöz kapcsolni az ügyfélszolgálat platformjait, nem utolsó sorban pedig a lead generálásban is hathatós segítséget jelent! Az Acquire segít személyreszabott üzeneteket küldeni, pontos kimutatásokat ad az ügyfélkonverziókról, ami megkönnyíti az ügyfelekkel foglalkozó munkatársak mindennapjait is!


ActiveCampaign

Az  e-mail marketing továbbra is az egyik leghatékonyabb értékesítési csatorna a vállalkozások számára. Ha szükségetek van egy megbízható eszközre, amivel hatékonyan kommunikálhattok az ügyfelekkel, akkor az ActiveCampaign mellett nem érdemes elmenni!


Outfunnel

Az Outfunnel viszonylag új lehetőség, mégis rengeteg potenciállal és nagyszerű funkciókkal rendelkezik, amelyek miatt az elkövetkező hónapok egyik nagy durranása lehet!

Minden kis- és középvállalkozás számára alapvető előnyökkelrendelkezik, ilyenek például a munkafolyamatok automatizációja, az emailek, sms-ek személyre szabása, az ügyféladatok integrációja a  Salesforce és a MailChimp között. Emellett specifikus vásárlói szokásokra is reagálhatunk vele, például megcélozhatjuk üzenetekkel a kosárelhagyókat, vagy azokat az ügyfeleket, akik az elmúlt 24 órában látogatták meg webhelyünket!


Xero

Alapvető számviteli teendőktől a számlák készítéséig és küldéséig mindenre alkalmas, nagy lépést jelent a back office folyamatok egyszerűsítésében!


HubSpot

Bár van néhány egymást átfedő funkció a Salesforce-szal, a két termék együtt igazi lendületet adhat egy vállalkozásnak. Míg a Salesforce inkább az értékesítésre, a szolgáltatásra és a marketingre összpontosít, a HubSpot a Sales Hub, a Marketing Hub, a Service Hub és a CMS Hub szoftver alkalmazásokat foglalja magában. A HubSpot értékesítési elemző eszközei lehetővé teszik, hogy nyomon kövessük az egyes vásárlói szokásokat is. A két terméket integrálva tényleg verhetetlen lesz az automatizáció!


Facebook

A Facebooknak már eleve számos mérőeszköze van azok számára akik szeretnének elmélyedni a statisztikákban, a Salesforce-szal való integráció azonban egy teljesen új szintre emeli a fogyasztói szokások elemzését. Az adatok átjárhatóak lesznek a két platform között, ez pedig új lendületet adhat a remarketingnek, a leadeknek a konverzióknak és még számos belső folyamatnak.


Slack

A 2020 -as események fényében a modern kis- és középvállalkozásoknak ezentúl “enni, inni és lélegezniük” kell az olyan távmunka alkalmazásokat mint amilyen a Slack. A videót, hangot és különféle egyéb online funkciókat tartalmazó teamwork platform használata létfontosságú a hatékony csapatmunka elősegítéséhez. A  Salesforce tavalyi Slack felvásárlásaután pedig várhatóan még szorosabb lesz a két platform integrációja.



tanácsot adunk üzleti folymataid automatizálásához